Julafton och cultural restaurant

Två lokalbor jag spenderat ganska mycket tid med. Ett gift par som är hur gulliga som helst.

En kulturell restaurang

Chechebsa: frukost

Julafton på facetime!

Här spenderade jag jul.
Hej hej! Hoppas allt är bra med er, här är det det även om jag börjar känna mig redo för att åka hem snart. Missförstå mig inte. Det är mycket jag gillar med Etiopien men jag börjar helt enkelt känna mig klar. Jag älskar att resa för att se nya platser, men också för att det verkligen får mig att uppskatta allt jag har i Sverige. Och hur lyckligt lottad jag är som får kalla Sverige mitt hemland för oj vad många människor som lever hårda liv här.. 

Hur som, i julas checkade jag in på ett fint hotell, gick på spa och facetimade med familjen. Jag hade såklart helst velat vara hemma över jul men det var faktiskt inte så jobbigt att vara borta som jag hade förväntat mig. Igår umgicks jag med ett par härifrån. De är så gulliga och älskar att visa mig allt som är etiopiskt. Vi gick till en kulturell restaurang vilket är himla trevligt! De innebär etiopisk mat, dryck och traditionell dans och musik. Men nu är jag ganska trött på tej måste jag erkänna. 

Nu är det bara en vecka kvar i Addis innan mamma kommer och vi åker norrut på semester. Det känns som att jag har varit här hur länge som helst samtidigt som tiden har gått så fort. Och jag måste ge mig själv en klapp på axeln då jag i princip är klar med min C-uppsats! Visste inte riktigt vad jag hade att förvänta mig när jag åkte hit men är så glad att jag hunnit klart i tid och fått ihop alla intervjuer. Nu får vi bara hålla tummarna att det godkänns också! Kram 
Allmänt | | Kommentera |
Upp