Sama Sama





Igår testade vi som sagt på nattlivet här på Gili. Varje dag här finns det en speciell bar som alla brukar samlas på, igår (lördagar) var det Sam Sam som är ett reggae ställe. Inträdet är alltid gratis och det var mer lokalbefolkning ute än vad man hade räknat med. På Sama Sama i alla fall var det såklart live reggaemusik. Man fick verkligen en Bob Marley känsla. Egentligen är det lite Bob Marley känsla över hela än ön. 

Till en början var det lite segt (vi gick även vilse först) innan vi kom igång. Vi sprang runt mycket mellan olika barer och pratade med sköna människor. Alla är väldigt öppna och enkla här. 

Framåt 02.00 kom det fram några australiensare, engelsmän och brasilianare som frågade om vi ville med på villa party som vi hängde med på. Det var egentligen på ett hotell där vi drack och spelade drinklekar. Vi var helt säkra på att alla de andra kände varandra sen innan men i själva verket hade de också precis träffats, hur trevliga som helst. 05.00 gick vi ner till stranden igen och tittade på soluppgången som var helt magisk! Tyvärr har jag inga kort eftersom jag lämnade allt på vårt homestay men den stiger liksom mellan bergen, superhäftigt. 07.00 däckade vi och vaknade 3 timmar senare för frukost och sedan stranden. 

Just nu regnar det och åskar lite som det även gjorde igår såhär dags. Det är inte alls mycket men det märks att regnperioden är på gång. 

Dags att vila lite nu för ikväll ska vi testa på en ny bar, Revolution. 
Allmänt | | Kommentera |
Upp